Pages

Monday, 25 April 2011

first time

CUAK TAHAP GABAN LA!!!!


first time interview wohh...untuk mara plak uh..mintak2 mudah..


PULAK DAH!!!!!!!

apasal la interview mara ni pelik beno...bleh plak die suroh wat spagetti bridge.ye a wat penat je dak2 yang da prepare untuk interview ni. semu pk assesors akn tanye pasl course yang dipih la..blalala~~~

tup2..amek ko....da a sume interwiewers da tak riso da..
senang a keje dak2...

tapi aku tak confident ah..
walopon senang je assesment nye...tetap cuak...

tyme ni jumpe ah dak2 yang baru kat panel uh.ye panel uh grup la kot dalam iv uh.ok dalm iv uh ade 7 orang dalm grup ktorg la.
2 prempuan 5 laki...
semestinye sume pandai2 la...amek ko..aku da takt plak....
berkenalan la dulu."eh skola mane dlu?",blala~~

dalm bilk uh, masing2 kecoh.macm da kenal lame...assesor pon cakp ktorang grup paling HAVOC!!!!
walo bagaimanapun korang tetap besh ah...
nasreen, syazleena, zul, abu, naim , hanif...

Sunday, 24 April 2011

18 dah

senanye rase bese je arini..hehe.tapi tak rase plak aku da tua lagi setahun..
pastu akak aku ajak gi makan besar..

amek ko...

madam kwan's kat empire, subang



ni bukan SAIZ bese tau...kalo nak tau gi la tempat nye..banyak cwangan la...








fillet fish
nasi lemak
ni aku makan SORANG...
giler an...



pencuci mlut plak...

kenyang siyot.....
tapi sape yang memang banyak duit boleh ah gerak cni....
budak2 takde la nak makn sini.orang2 da keje,bekeuarge bole ah...

Sunday, 10 April 2011

anugerah cemerlang

banyak bende arini nak cter.okeh.arini ahad tau.tapi aku gi sekolah.sebab pe aku nak amek hadiah....cam besh jeh amek hadiah SPM ni.ye a taon last kat sekolah menengah an.pas ni da takde da sekolah..pasni U plak.hopefully tyme kat uni pon aku akn nek pentas utk anugerah cemerlang gak.amin.

so pagi2 da kene gerak sekolah uh...
8 pagi lak uh.adui aku nak tido lagi la.
pakai la baju melayu bersampin,berkasut,bersongkok.
sampai kat sane.penuh plak..aduyai.terpakse ah akak aku parking kat quarters.cian je.
sampai.pastu kena la regster kat dataran dato' sarip...menunggu orang len sampai agi...adui...
lame dol....ingat an da nak start.upenye start 9 lebih.

meh sini aku cakap sikit bape orang yang cemerlang uh..

PMR: 9A-67 orang
SMA: mumtaz-60 orang...
SPM: 11A-48 orang
10A-25 orang
  9A-18 org



alhamdulillah la.sekali lagi skola aku brjaya memperoleh kputusan yang memberangsangakan.hopefully, tahun2 akan datg sekolah aku akan sentiasa berjaye.amin.


Saturday, 2 April 2011

happy birthday je joka!!!

today is AISY's going to 1 year old.

comel je dak ni..hehe..

sume adek bradik,kak,abang,mak,abah,nieces and nephews datg nak celebrate birthday si COMEL ni....

aisy ahnaf







ade due kek ...comel jeh....


birthdat party ni dibuat kat umah abang aku kat AMAN PERDANA, KLANG.
so event berlangsung jam 6 petang...lambat sket ah.walau bagaimanapun, yang datang hanyalah siblings ktorang lah. takde ramai pon yang datang. bukan besar2 an pon. tapi tetap besh!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...