Pages

Saturday, 3 December 2011

COMEBACK!!!

sempena comeback ni....ade satu benda yang share kat korang semua!!!






tapi first of all, sorry for not updating this blog like ages. busy ah. yelah dah jadi budak kolej ni, kalau tak busy ngan assignments, homeworks, exam memang tak sah. 




so, sekarang tengah rajin pon nak update POST BARU and ENTRI baru ni pon , sebab baru final sem 1. Oh My God, macam tak biase lah pulak, nak menaip untuk post entri baru macam dulu2. 
-
-
-
-
-
-
-
oke back to the REAL....


JOM KIRE KIRE

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dari Dr. Fadhilah Kamsah 


1.pemimpin
2.lembut
3.kemas(cerewet)
4.rajin
5.boleh berbincang
6.angin
7.patuh
8.bisnes
9.glamour

sebenar nye guys, ni nak cerita pasal tarikh lahir korang yang apabila kite kire kire akan menunjukkan apekah sifat sifat yang terdapat dalam tarikh lahir anda semua.



NICE KAN???


cth Tarikh Lahir : 20/ 05 /1981 


2+0=2 

maka kotak pertama adalah 2 kemudian campur kesemua nombor

 2+0+0+5+1+9+8+1=26 
kemudian hasil campur yg lebih dr 9 akan dicampur lagi seperti 2+6=8 maka kotak kedua adalah 8


selepas itu kotak pertama akan dicampur dengan kotak kedua 2+8=10

oleh kerana hasil campur lebih dari 9 
maka dicampur lagi 1+0=1 maka kotak ketiga ialah 1
hasilnya

2: lembut
8: bisnes
1:  pemimpin


maka anda sudah cermin diri anda mungkin sifat2 ini ada dalam diri anda dan mana tahu mungkin suatu hari nanti dgn sifat ini anda akan menjadi seorg yg berguna.



SELAMAT MENCUBA LAH!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...