Pages

Saturday, 28 May 2011

the 10th idol

maybe da agak lambat nak cter an?? tapi the season 10 of american idol won by Scotty McCeery!! 


haha...bukan ape sangat pon die menang!! bagi aku la.fans Scotty taya marah ek?? both of them,Scotty and Lauren don't deserve the spot at finale. ye la both of them bukan hebat mane pon...da la baru 16, 17 old years...tak abeh belajar lagi.mungkin american did look them great. tapi dekat mata aku biase2 aje. both of them country singers.american minat kot country singer ni?? ye a kat malaysia mane ade an?? so maybe aku yang tak tau menilai kowt?? mmhhh...entah la??






kalo dulu carrie underwood won the 4th idol uh aku boleh time a gak. ni die?? haha...tak patot..dorang bese2 je ah...maksud aku finalist lah. scotty ngan lauren..


bagi aku ade yang more deserve to enter the finale. macam dorang2 nih..haha. 

  

performances dorang2 ni lagi impressing than scotty and lauren. sampaikan bler dorang ni kuar ramai yang terkejut. macam casey. twice eliminated. kalau pia plak ramai terkejut bcoz performance die quiet impressive tpi terkuar awal. at the 4th place, james pon not frustrating at all. yelah ramai idol macam Chris Daughtry yg got 4th place ni...memang power!! 


ape2 pon..persembahan untuk result show were the best!! beyonce, lady gaga sume ade...haha...


 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...