Pages

Tuesday, 24 May 2011

astaghfirullah

sungguh aku tak sangke ade orang yang sanggup buat bende terKUTUK camni?? mengutuk rasulullah tanpe rase bersalah. aku taktau la makcik ni belaja ke idak pasal agama ISLAM yang benar lagi shahih ni. sanggup die mengutuk Nabi Muhammad s.a.w. bukan je kutuk Rasulullah tapi Tuhan kite sendiri?? bertaubatlah wahai makcik oi. bertaubatlah sebelom mase ko tibe. 


astaghfirullah hal azim.sanggup makcik ni post gamba macm ni kat blog dye tuh. Kaabah yang suci die sanggup mempermainkan. letak gambar si laknat GAGA di atas kaabah yang kita semua jadikan kiblat. mane pergi akidahmu wahai makcik??


ade lagi. makcik ni sanggup letak gambar ni plak.kali ni die mempersendakan kitab suci umat Islam.kitab yang kite jadikan panduan hidup di dunia dan akhirat...


maksudnye: babi muhammad rogol budak kecil!! memang kaki dosa! rejam babi muhammad sampai mampos!

banyak lagi senanye makcik ni post. tapi aku dah tak sanggup nak letak kat entri kali ini. korang jangan salah sangke tau. aku hanya nak berkongsi. takde niat aku nak menyokong sume hasil kerje terkutuk die tuh...kat bawah ni ade lagi berkenaan makcik tuh. kali ni die memalukan diri sendiri.aku pon tak paham ape masalah die nih. 

sanggup lagi dye nak ngaku yang die beragama Islam. walhal banyak mengutuk agama sendiri. bertaubatlah wahai makcik...


 
aku sebenanye tak sanggup nak cter lagi pasal makcik ni.korang la nak pergi website die.bukan ape, kalo korang jadi aku an..korang pon tak akan nak sanggup post lebih2 atau nak type entri korang lebih2 pasal sume yang makcik terkutuk ni buat.aku rase nak nanges je ape yang die buat.kenape lah die sanggop buat bende camni?? ALLAH tu MAHA BESAR sekelip mata je sume yang die buat tuh akan mendapat azb yang pedih. memang tak terkata lah. mungkin kat dunia ni die tak merasa ape yang die buat. maksud aku balasan kat dunia ni Allah swt tak tunjuk kat die tapi siape yang tahu kecuali ALLAH mungkin kat akhirat nanti....??


p/s: share lah entri aku nih. mungkin korang boleh muhasabahkn diri korang dan orang len.  dan seseungguhnye entri ni bukan niat aku nak menyebarkan mengenai kekejian agama Islam yang amat terpuji ataupon mengenai makcik ni yang sanggup menghina nabi Muhammad dan Allah swt tapi sebagai maklumat korang sume. dekat dunie ni ade lagi manusie yang sanggup mengaku diri dorang tuh beragama Islam tapi tak menunjukkan sebagai Umat Islam yang sebenar. 

Pengajarannye
  • dengan agama Allah yang benar
  • Muhammad itu adalah pesuruh Allah
  • Allah adalah Tuhan yang Satu
  • muhasabah diri kite
  • banyak bace AlQuran


untuk maklumat lanjut klik bawah ni.....
 makcik yang bertopengkan syaitan!!!



4 comments:

  1. xsangke..ade gak org mcm ni yg wujd kat muka bumi allah inie

    ReplyDelete
  2. tau takpe...tapi aku rase dye saje gune name 'makcik' dan sgaje mengaku die islam..nak kutok islam dan sebagainye...tapi sebenrnye bukan islam...

    ReplyDelete
  3. benganggg gila ngan MAK CIK TUA tak sedar diri nie, hehhhhh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...