Pages

Wednesday, 31 August 2011

hari raye yang membosankan

yeah.no doubt. memang membosankan.sampai sempat lagi aku nak post entry baru. tak pena2 aku nak semangat but then aku posted gak. pelik2. 




sekarang dah masuk raya ke2 dan malam raye ke3. dan aku masih bohsan menyambut LEBARAN tahun ni. tengok orang i mean tak tengok but banyak yang tweet and post kat fb pasal "KESERONOKAN dorang berHARI RAYA!!". oke wat de hek?? saje nak wat aku sakit hati ke pe?? ok no guts. tak kesah pon....






by the way, again...





SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!!





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...